LAŽNA OVRHA! Hrvatski reprezentativac žrtva prevaranata: s bankovnog računa mu uzeli pola milijuna kuna!

Jutarnji list piše kako je prevaru otkrio otac 21-godišnjaka, bivši nogometaš Zdenko Jedvaj

Hrvatski nogometni reprezentativac Tin Jedvaj koji igra za Bayer iz Leverkusena, prošle je jeseni bio žrtva prevaranata koji su mu s bankovnog računa uzeli pola milijuna kuna!

Jutarnji list piše kako je prevaru otkrio otac 21-godišnjaka, bivši nogometaš Zdenko Jedvaj primjetivši da je s računa njegovog sina u Zagrebačkoj banci najprije 5. listopada prošle godine ovršeno 132.947 kuna, a dan poslije još 370.185 kuna – ukupno 503.132 kune!

Nepoznata tvrtka na prevaru ovršila račune

Nogometašev otac je slučaj prijavio policiji, a račun tvrtke na koji je otišao novac odmah je blokiran. Tada je u policijskoj istrazi utvrđeno da je ista “tvrtka predator” na istovjetan način jednoj tvrtki iz Zagorja skinula s računa skoro dva milijuna kuna.

Jutarnji piše kako je Jedvaja ovršila sasvim nepoznata tvrtka Andatog usluge d.o.o. koja je osnovana u rujnu 2015. pokraj Brdovca s temeljnim kapitalom od 20.000 kuna. Tvrtku su osnivali mladi supružnici s područja Brdovca.

“Mi smo prošle godine željeli ugasiti tvrtku, no iz javnobilježničkog ureda su nam rekli kako bi bilo jednostavnije da je prodamo, što smo i učinili”, kazao je osnivač tvrtke Andatog usluge ističući kako nije imao pojma da će tvrtka koju je prodao biti iskorištena za razrađenu prevaru.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari