OD 2018. GODINE

Lažni predstavnik tvrtke za kuhinjski namještaj oštetio Riječanku za pozamašnu svotu; Kuhinju nikada nije dobila

Idi na originalni članak

Osumnjičeni 58-godišnjak isporuku nove kuhinje nije obavio u dogovorenom roku niti je predujam vratio, 54-godišnjakinju je tako oštetio za više od 2520 eura, izvijestila je policija.

Oglas

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjim hrvatskim državljaninom kojega se sumnjiči za prijevaru u gospodarskom poslovanju.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičenik tijekom srpnja 2018. godine dogovarao s 54-godišnjom hrvatskom državljankom izradu kuhinjskih elemenata i pri tome se lažno predstavio kao ovlašteni predstavnik tvrtke za izvođenje kuhinjskog namještaja po mjeri te od spomenute zahtijevao i primio uplatu novčanog predujma od više tisuća tadašnjih kuna.

Budući da isporuku dogovorene kuhinje nije obavio te 2018. godine, ali ni do kraja mjeseca rujna ove godine, a novac primljeni nije vratio, 54-godišnjakinju je oštetio za više od 2520 eura.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenog 58-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Exit mobile version