LAKO TAKO PLOVITI

“Ležerni” državljanin BIH (44) otplovio iz Bakra ne plativši jednogodišnji vez u marini; Materijalna šteta poprilično velika!

Počinjenim kaznenim djelom oštetio je tvrtku sa sjedištem u Šibeniku u iznosu od oko 50 000 kuna

Policijski službenici II. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine zbog počinjenja kaznenih djela prijevare i iznude u pokušaju.

Spomenuti 44-godišnjak se sumnjiči da je u lipnju 2019. godine u marini na širem bakarskom području privezao svoje plovilo i nakon godinu dana isplovio ne plativši korištenje veza. Počinjenim kaznenim djelom oštetio je tvrtku sa sjedištem u Šibeniku u iznosu od oko 50 000 kuna.

Osim toga, početkom kolovoza ove godine osumnjičeni je telefonski i na druge načine uputio ozbiljne prijetnje 50-godišnjem njemačkom državljaninu, tražeći ga da mu isplati nekoliko desetaka tisuća eura.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 44-godišnjak kazneno je prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari