U MOSTARU

Likvidacija iza rešetaka! Osuđeni silovatelj ubijen u WC-u pritvora, presudio mu drugi zatvorenik!

Sadiković za kazneno djelo silovanja osuđen je na četiri godine zatvora, a za kazneno djelo na šest mjeseci protupravnog lišenja slobode.

Denis Sadiković (35) iz Sarajeva, koji je služio kaznu zbog silovanja djevojke, ubijen je u subotu u mostarskom zatvoru, neslužbeno doznaje Klix.ba. Dok je bio u WC-u, nožem u vrat ubo ga je drugi zatvorenik inicijala A. Š. (37) iz Mostara.

Sadiković je vozilom Hitne pomoći prebačen na CUM Mostar gdje je od zadobivenih povreda preminuo. Presudom Kantonalnog suda u Sarajevu iz 2021. godine, Sadiković je osuđen je na tri godine i šest mjeseci zatvora zbog silovanja i protupravnog lišenja slobode svoje djevojke M. Š.

Nakon što je Vrhovni sud Federacije BiH djelomično usvojio žalbu Tužiteljstva KS, presuda Kantonalnog suda u Sarajevu preinačena je u odluci o kazni. Tako je Sadiković za kazneno djelo silovanja osuđen na četiri godine zatvora, a za kazneno djelo na šest mjeseci protupravnog lišenja slobode, piše Net.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari