LAŽNO PREDSTAVLJANJE

LOŠ GLUMAC! Muškarac (44) se na GP Pasjak predstavljao kao strani policajac; zapravo je skrivao drogu

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Na GP Pasjak se lažno predstavljao kao službena osoba

Policijski službenici Postaje granične policije Rupa jučer su na GP Pasjak oko 16 sati, prilikom redovnog graničnog nadzora, postupali nad 44-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje prekršaja lažnog predstavljanja, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Spomenuti 44-godišnjak je naime uz osobni dokument službeniku granične policije pokazao i značku međunarodne policijske organizacije navodeći pritom da je službena osoba te organizacije koja u Hrvatsku dolazi poslovno.

Provjerom je utvrđeno da isti nije djelatnik te organizacije i da se lažno predstavio kao službena osoba koristeći pritom neovlašteno znakovlje službene organizacije.

Prilikom pregleda njegovog osobnog vozila, marke BMW, švicarskih registarskih oznaka, pronađena mu je i droga hašiš u količini od 97,82 grama.

Pronađena droga mu je oduzeta, a po završetku postupanja, protiv 44-godišnjaka će nadležnom općinskom sudu biti dostavljeni optužni prijedlozi poradi počinjenih prekršaja iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te Zakona o suzbijanju zlouporabe droge.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari