ODVEDEN U ISTRAŽNI ZATVOR

LUKAVO ILI BEZDUŠNO? Na Pehlinu provalio u skladište tvrtke na sam Badnjak; Optužen i zbog ozbiljnih prijetnji!

Ilustracija (Riportal)

Policija 30-godišnjaka sumnjiči za počinjenje dva kaznena djela, tešku krađu provaljivanjem i prijetnju, kojima su oštećeni trgovačka tvrtka i hrvatski državljanin

Policijski službenici I policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe provaljivanjem.

Riječ je o počinitelju koji se sumnjiči da je 24. prosinca 2020. provalio u skladište riječke tvrtke na području Pehlina u Rijeci iz kojega je otuđio ručni cirkular i druge predmete u vrijednosti oko 1500 kuna.

Tijekom istraživanja je utvrđeno da je osim navedenog počinio i kazneno djelo prijetnje na štetu hrvatskog državljanina, upućenu mu tijekom prošle 2020. godine.

Zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, po završetku istraživanja je 30-godišnjak kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Inače, za spomenutim počiniteljem su bile raspisane i dvije potrage, među kojima i potraga od strane Policijske uprave zagrebačke temeljem rješenja nadležnog suda, pa je stoga 30-godišnjak prepraćen u istražni zatvor u Zagrebu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari