UDARAO GA ŠAKAMA U GLAVU

Makljaža u Krku: Dečko (20) se u kafiću posvađao sa Slovencem (58) pa ga gadno izudarao šakama. Uhićen je

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Osumnjičeni 20-godišnjak se verbalno i fizički sukobio s 58-godišnjim slovenskim državljaninom te mu nanio tešku ozljedu, stoji u izviješću policije.

Krčka policija provela je kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška tjelesna ozljeda.

Riječ je o osobi koju se sumnjiči da je u subotu, 25. veljače oko 1 sat u Krku, u jednom od ugostiteljskih objekata se prvo verbalno pa potom i fizički sukobio s 58-godišnjim slovenskim državljaninom.

Pri tome je 20-godišnjak spomenutom Slovencu zadao šakama nekoliko udaraca u glavu i ozlijedio koje su liječnici dijagnosticirali teškom ozljedom.

Osumnjičeni se nakon svađe udaljio bez da je policiji prijavio događaj, a policijski službenici su ga jučer pronašli na području otoka Krka te uhitili i priveli na kriminalističko istraživanje.

Završetkom istraživanja, a zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, 20-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari