U ZAGREBU

Manijak na biciklu mahao nožem i vrijeđao prolaznike; ‘Zaradio’ novčanu kaznu!

Operativnim radom policijskih službenika došlo se do saznanja da bi se moglo raditi o 31-godišnjaku koji je ubrzo pronađen i priveden u službene prostorije, piše Net.hr.

Zagrebačka policija objavila je kako je u četvrtak u popodnevnim satima zaprimila tri dojave u kojima se navodi da mladić verbalno prijeti te pokazuje nož tijekom vožnje na biciklu na relaciji Rudeške i Horvaćanske ceste, Golikove ulice te II. trebevečkog odvojka.

Istog dana, operativnim radom policijskih službenika došlo se do saznanja da bi se moglo raditi o 31-godišnjaku koji je ubrzo pronađen i priveden u službene prostorije.

Kriminalističkim je istraživanjem utvrđeno kako je osumnjičeni 31-godišnjak – na naročito drzak i nepristojan način – narušavao javni red i mir tako što se na ulici kretao biciklom, u ruci držao nož na način da ga je učinio vidljivim drugim građanima te ih galameći vrijeđao.

Osumnjičeni je uz prekršajnu prijavu zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana priveden na nadležni prekršajni sud. Proglašen je krivim zbog počinjenih prekršaja te mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 1.090 eura, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari