I DALJE BEZ TRAGA

Matejev otac u suzama: ‘Moj sin nije nestao, on je otišao. Mislim da je Matej znao gdje ide…’

Foto: Pixsell - nestali.hr

‘Znam da bi u Hrvatskoj i Srbiji bilo veliko slavlje ako bi se pronašao’, rekao je Nenad Periša i dodao da i dalje vjeruje da je njegov sin živ

Nenad Periš uključio se u jutarnji program na srpskoj televiziji TV Prva, prenosi Blic.rs, te je dao emotivnu izjavu kako vjeruje da je njegov sin još živ.   

“Novih informacija nema, ja sam u kontaktu sa srpskom policijom svaki dan i oni me obavještavaju za nova saznanja, ali ta saznanja nisu dovela do novih informacija koje bi pomogle u potrazi za Matejom. Želje da je živ su uvijek prisutne, ja očekujem da se Matej pojavi, jer ništa nije sagledano do kraja i ne postoji činjenica da je Matej završio u rijeci sa sigurnošću”, kazao je Periš. 

“Mi očekujemo i nadamo se da se Matej pojavi i uopće nije važno što se dogodilo, samo da se pojavi. Sva razmišljanja su otvorena i Bog će ti dati da se nešto na kraju ipak sazna i da se ova agonija završi. Nema druge nego vjerovati i nadati se i to je ono što mene vodi kroz život i što god da se dogodi ja ću znati da je Matej na pravom mjestu”, rekao je Nenad Periš. 

“Više puta sam prošao cijelu priču, i uklapao u nju i prijatelje i policiju i moja neka razmišljanja, i stvarno je to jedna velika enigma. Matej nije nestao, on je otišao. Moje mišljenje je da je Matej znao gdje ide i da ako se nešto dogodilo da je to bilo neočekivano za njega. Sve su opcije otvorene i ja se nadam najboljem. Znam da ako bi se pronašao, da bi i u Hrvatskoj i Srbiji bilo veliko slavlje”, dodao je.

On je ponovio voditeljici da se nada da će se Matej vratiti živ i zdrav, ali je zamolio da ga ne pita “s kojim postotkom nade” vjeruje u to, prenose RTL Vijesti.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views1 Views