ZAUSTAVLJEN NA KOZALI

A mirovine su (pre)male… Na Kozali 66-godišnjak uhvaćen u preprodaji marihuane i duhana

Ilustracija

Osumnjičeni 66-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu za dva kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, izvijestila je policija.

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 66-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u zlouporabu droge.

Riječ je o osumnjičeniku kojega su policijski službenici zaustavili u subotu, 4. ožujka u popodnevnim satima, na području Kozale u Rijeci i kod njega pri tome pronašli oko 75 grama droge marihuana pakirane u nekoliko vrećica te kilogram neoznačenog duhana.

Tijekom kriminalističkog istraživanja kod 66-godišnjaka je dodatno pronađeno još oko 380 grama droge marihuana. Osim navedenog, istraživanjem je utvrđeno kako je 66-godišnjak prošli mjesec u Rijeci prodao nekolicini osoba 30 grama droge marihuana.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje dva kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, završetkom istraživanja je protiv osumnjičenog 66-godišnjaka podnijeta kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Što se tiče duhana koji nije bio propisno označen markicama nadležnog ministarstva, radi počinjenja prekršaja iz domene Zakona o trošarinama, policija je o ovom događaju izvijestila djelatnike Carinske uprave koji su preuzeli oduzeti duhan te će 66-godišnjaka prekršajno sankcionirati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari