VELIKA NOVČANA VRIJEDNOST

Mlađahni diler (19) u stanu u Rijeci čuvao više od 1,7 kilograma amfetamina

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Kazneno je prijavljen za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama te predan pritvorskom nadzorniku

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika II. policijske postaje Rijeka i Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske, 19-godišnji hrvatski državljanin je kazneno prijavljen za zlouporabu droge.

Riječ je o osumnjičeniku za koga je utvrđeno da je s ciljem ostvarenja protupravne materijalne koristi preprodavao drogu trećim osobama, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Tijekom kriminalističkog istraživanja u stanu na području Rijeke kojim se koristi 19-godišnjak pronađeno je više od 1,7 kilograma droge amfetamin, tzv. speed, dok je kod 18-godišnjeg hrvatskog državljanina manja količina konoplje tipa droge, a pronađeni su i drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, po završetku istraživanja 19-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Osumnjičeni 18-godišnjak je prekršajno sankcioniran u skladu sa Zakonom o suzbijanju zlouporabe droga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari