Mladi Mađar isporučen u riječki zatvor zbog silovanja na Rabu

FOTO: PU primorsko-goranska

Uhićen je u Mađarskoj temeljem međunarodne potrage raspisane na temelju Europskog uhidbenog naloga Županijskog suda u Rijeci zbog počinjenja kaznenog djela silovanja iz 2018. godine

Jučer je u zatvor u Rijeci predan 23-godišnji mađarski državljanin za kojim je raspisana međunarodna potraga zbog kaznenog djela silovanja.

“Navedenog 23-godišnjaka su na Stalnom graničnom prijelazu za međunarodni promet putnika i roba u cestovnom prometu Goričan/Letenye danas u 13 sati preuzeli policijski službenici PU uprave primorsko-goranske u suradnji sa policijskim službenicima PU međimurske, a u koordinaciji sa Službom za međunarodnu policijsku suradnju Ravnateljstva policije”, objavila je PU primorsko-goranska.

Uhićen je u Mađarskoj temeljem međunarodne potrage raspisane na temelju Europskog uhidbenog naloga Županijskog suda u Rijeci zbog počinjenja kaznenog djela silovanja, koje se dogodilo 2018. godine na području Raba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari