NEMA ŠTO NIJE IMAO

Mladi Riječanin (19) u stanu skrivao više od kilograma droge galaxy, amfetamin, ecstasy…

Zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, 19-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjim hrvatskim državljaninom radi sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene zlouporabe droga.

Riječ je osumnjičeniku kojemu je policija prošlog vikenda tijekom pretrage doma i prostorija u Rijeci, a temeljem naloga suca istrage Županijskog suda, pronašla više od kilogram sintetske droge galaxy, oko 320 grama amfetamina, 202 tablete MDMA, tzv. ecstasy, digitalna vaga, novac i drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.

Završetkom istraživanja, a zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, 19-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Osim spomenutog osumnjičenika, Služba kriminaliteta droga podnijela je kaznenu prijavu i protiv drugog hrvatskog državljanina pod sumnjom u počinjenje dva kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.
Njega su pak krajem ožujka u Rijeci zatekli policijski službenici pomorske policije dok je kod sebe imao manju količinu droge amfetamin. Priveden je na kriminalističko istraživanje u okviru kojega je pretragom u njegovom domu pronađeno oko 800 grama droge tipa konoplje, 64,30 grama droge amfetamin i dvije digitalne vage za precizno mjerenje. Kazneno je prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari