Mladi Riječanin priveden zbog napada na policiju, prijetnji, krađe vozila i “upada” vozilom u benzinsku postaju!

Ilustracija (Matija Habljak/PIXSELL)

Poradi sumnje u počinjenje kaznenih djela teška krađa, neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari, prisila prema službenoj osobi i prijetnja prijavljuje se mjerodavnom državnom odvjetništvu

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela.

Policija ga sumnjiči da je 13. veljače 2019. godine u Ulici Marije Grbac u Rijeci na štetu policijskog službenika počinio kazneno djelo prisila prema službenoj osobi. Vozilom kojim je upravljao nastavio je kretanje u smjeru policijskoga službenika koji mu je davao znakove za zaustavljanje i udario ga u ruku te oštetio stop palicu, udaljivši se nakon toga s mjesta događaja bez zaustavljanja.

Tijekom kriminalističkoga istraživanja došlo se do saznanja da je 3. studenog 2017. godine otuđio iz benzinske postaje na području naselja Srdoči u Rijeci veću količinu cigareta raznih marki u vrijednosti od oko 22 000 kuna.

Prilikom počinjenja kaznenog djela koristio se otuđenim osobnim vozilom marke Fiat, kojim je udario u ostakljena vrata benzinske postaje. Navedeno vozilo u vlasništvu hrvatske državljanke otuđio je prethodno na području Kastva. Osumnjičeni 26-godišnjak prijavljuje se i za kazneno djelo prijetnje počinjeno u prosincu 2018. godine u Viškovu, na štetu 27-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Poradi sumnje u počinjenje kaznenih djela teška krađa, neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari, prisila prema službenoj osobi i prijetnja prijavljuje se mjerodavnom državnom odvjetništvu. Predan je pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari