VOZIO BEZ VOZAČKE

Mladić (19) automobilom udario u kuću. Teško je ozlijeđen a još dvoje tinejdžera bori se za život!

Ilustracija (Riportal)

Vozač je upravljao osobnim automobilom prije položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 0.45 promila te mu je vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja točne koncentracije alkohola u organizmu

Noćas je u mjestu Ferdinandovcu u Koprivničko-križevačkoj županiji došlo do teške prometne nesreće, piše Podravski.

Naime, 19-godišnji vozač upravljao je automobilom te je zbog neprilagođene brzine kretanja automobila sletio van kolnika te udario u obiteljsku kuću.

U prometnoj nesreći vozač je dobio teške ozljede i prevezen je u Opću bolnicu u Virovitici, dok su 18-godišnja putnica i 16-godišnji putnik u osobnom automobilu dobili teške ozljede opasne po život te su prevezeni u Opću bolnicu Koprivnica.

Vozač je upravljao osobnim automobilom prije položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 0.45 promila te mu je vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja točne koncentracije alkohola u organizmu.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, protiv osumnjičenog 19-godišnjeg vozača bit će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, prenosi RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari