VOZIO BEZ VOZAČKE

Mladić (19) automobilom udario u kuću. Teško je ozlijeđen a još dvoje tinejdžera bori se za život!

Idi na originalni članak
Ilustracija (Riportal)

Vozač je upravljao osobnim automobilom prije položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 0.45 promila te mu je vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja točne koncentracije alkohola u organizmu

Oglas

Noćas je u mjestu Ferdinandovcu u Koprivničko-križevačkoj županiji došlo do teške prometne nesreće, piše Podravski.

Naime, 19-godišnji vozač upravljao je automobilom te je zbog neprilagođene brzine kretanja automobila sletio van kolnika te udario u obiteljsku kuću.

U prometnoj nesreći vozač je dobio teške ozljede i prevezen je u Opću bolnicu u Virovitici, dok su 18-godišnja putnica i 16-godišnji putnik u osobnom automobilu dobili teške ozljede opasne po život te su prevezeni u Opću bolnicu Koprivnica.

Vozač je upravljao osobnim automobilom prije položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 0.45 promila te mu je vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja točne koncentracije alkohola u organizmu.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, protiv osumnjičenog 19-godišnjeg vozača bit će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, prenosi RTL Danas.hr.

Exit mobile version