VINKOVCI

Mladić (20) ostavio auto na uzbrdici, vozilo krenulo unatrag i ‘pokosilo’ majku s djetetom

Ilustracija: Hrvoje Skočić/Riportal

Dijete je teško ozlijeđeno i iz vinkovačke bolnice prevezeno u Kliničko bolnički centar Osijek na daljnje liječenje. Žena je lakše ozlijeđena

Dvije teške nesreće obilježile su početak tjedna na području koje pokriva Policijska uprava vukovarsko-srijemska. Tri su osobe ozlijeđene u Vinkovcima, izvijestila je policija.

Vozač automobila (28) oduzeo je u Vinkovcima prednost prolaska motociklistu (34) u ponedjeljak oko 14 sati. Muškarac koji je oduzeo prednost zabio se u motociklista koji je u prometnoj nesreći zadobio teže ozljede.

Samo koji sat kasnije, također u Vinkovcima, 20-godišnjak je parkirao svoj automobil na uzbrdici i onda napustio vozilo. “Nije poduzeo sve mjere kojima se sprječava da vozilo krene s mjesta”, priopćila je policija. Zbog tog neopreza, automobil je krenuo unatrag i stražnjim dijelom udario u pješake. Nogostupom su se tada kretale 35-godišnja žena i dijete. Automobil ih je potisnuo prema betonskom zidu. Dijete je teško ozlijeđeno i iz vinkovačke bolnice prevezeno u Kliničko bolnički centar Osijek na daljnje liječenje. Žena je lakše ozlijeđena.

“Zbog kršenja prometnih propisa kojima su izazvali prometne nesreće i tako prouzročili teške tjelesne ozljede drugih osoba, protiv obojice vozača, 28-godišnjaka i 20-godišnjaka, nadležnom državnom odvjetništvu će biti podnesene kaznene prijave za kazneno djelo Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu”, stoji u priopćenju policije.

Iz policije sve sudionike u prometu pozivaju na oprez i poštivanje prometnih propisa, piše Net.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari