IZUBIO NADZOR NAD VOZILOM

Mladić (21) se u Mošćenicama zabio u vatrogasno vozilo. Teško je ozlijeđen

Ilustracija: MUP

Očevidom je utvrđeno kako 21-godišnji vozač osobnog vozila nije prilagodio brzinu kretanja stanju i uvjetima na cesti pa je na nizbrdici prešao na suprotnu stranu kolnika i izravno se sudario sa specijalnim vozilom vatrogasne službe

U prometnoj nesreći što se dogodila jučer oko 15 sati u mjestu Mošćenice na području Mošćeničke Drage, ozlijeđen je 21-godišnji hrvatski državljanin.

“Očevidom je utvrđeno da je do nesreće došlo kada je 21-godišnjak upravljao osobnim vozilom marke Peugeot, riječkih registracijskih oznaka, kolnikom Županijske ceste 5082 iz smjera Mošćenica prema Mošćeničkoj Dragi gdje nije prilagodio brzinu kretanja stanju i uvjetima na kolniku.

Tako je dolaskom do nepreglednog zavoja u jednom trenutku izgubio nadzor nad vozilom i nekontrolirano se kretao na nizbrdici te prešao na suprotnu stranu kolnika gdje se izravno sudario sa specijalnim vozilom vatrogasne službe, riječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 25-godišnji hrvatski državljanin.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Vozač osobnog vozila je u nesreći zadobio teške ozljede i nalazi se na liječenju u KBC Rijeka.

Inače, tijekom jučerašnjeg dana evidentirano je 14 prometnih nesreća u kojima je osim spomenutog 21-godišnjaka još jedna osoba teško, a tri su lakše ozlijeđene.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari