UŽAS

Mladić (22) iz okolice Rijeke voli ‘travu’ ali i teško naoružanje: Policija mu pronašla ručnu bombu, dvije puške, tromblone…

Ilustracija: Riportal

Osumnjičenici su po dovršetku kriminalističkog istraživanja kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu, izvijestila je policija.

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave primorsko – goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana u dobi od 22 i 69 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Pretragama doma i drugih prostorija kojima se osumnjičenici koriste na širem bakarskom području kao i osobnog vozila 22-godišnjaka pronađeno je i oduzeto oko 50 grama droge tipa konoplje (marihuana), odnosno jedna plastična posuda i vrećica s manjom količinom konoplje, manje količine amfetamina i tzv. jointa, ručna bomba M 57, dvije puške, nekoliko tromblona – tromblonskih nastavaka, više od 800 komada streljiva te ostali predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenih djela.

Policija ih sumnjiči da su oružje i streljivo, koje je zabranjeno za građane, neovlašteno nabavili i posjedovali, dok 22-godišnjaka sumnjiči i da je pronađenu drogu posjedovao u namjeri daljnje prodaje.

Osumnjičenici su po dovršetku kriminalističkog istraživanja kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari