UŽAS

Mladić (22) iz okolice Rijeke voli ‘travu’ ali i teško naoružanje: Policija mu pronašla ručnu bombu, dvije puške, tromblone…

Idi na originalni članak
Ilustracija: Riportal

Osumnjičenici su po dovršetku kriminalističkog istraživanja kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu, izvijestila je policija.

Oglas

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave primorsko – goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana u dobi od 22 i 69 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Pretragama doma i drugih prostorija kojima se osumnjičenici koriste na širem bakarskom području kao i osobnog vozila 22-godišnjaka pronađeno je i oduzeto oko 50 grama droge tipa konoplje (marihuana), odnosno jedna plastična posuda i vrećica s manjom količinom konoplje, manje količine amfetamina i tzv. jointa, ručna bomba M 57, dvije puške, nekoliko tromblona – tromblonskih nastavaka, više od 800 komada streljiva te ostali predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenih djela.

Policija ih sumnjiči da su oružje i streljivo, koje je zabranjeno za građane, neovlašteno nabavili i posjedovali, dok 22-godišnjaka sumnjiči i da je pronađenu drogu posjedovao u namjeri daljnje prodaje.

Osumnjičenici su po dovršetku kriminalističkog istraživanja kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Exit mobile version