KAZNENO PRIJAVLJEN

Mladić (25) prodavao kokain na Bulevardu

Ilustracija: Riportal

Policija 25-godišnjaka sumnjiči za preprodaju droge, a pretragom mu u Rijeci pronašli i vojno streljivo koje je nedozvoljeno posjedovao

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene zlouporabe droga.

VIDEO DANA:

Sumnjiči se da je prošlog mjeseca kolovoza na području Bulevarda u Rijeci prodao manju količinu droge kokain drugom hrvatskom državljaninu. U sklopu kriminalističkog istraživanja, nalogom suca istrage nadležnog Županijskog suda, provedena je pretraga doma i osobnog vozila na području Rijeke kojim se 25-godišnjak koristi i u domu je pronađeno 40-ak komada vojnog streljiva koje je nedozvoljeno posjedovao te drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.

Završetkom istraživanja, 25-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, kao i za neovlašteno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari