ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

Mladić (25) zapalio auto muškarcu (45) na Učki; prijavljen i za prijetnju

Foto: ILUSTRACIJA/Pixell

Policija je 25-godišnjaka kazneno prijavila mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje tri kaznena djela prijetnje, tri oštećenja tuđe stvari i kaznenog djela krađe, te predala pritvorskom nadzorniku  

Kaznenom prijavom i privođenjem u pritvorsku jedinicu dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim hrvatskim državljaninom, koje su proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka, u suradnji sa službenicima Policijske postaje Opatija.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je spomenuti osumnjičenik, 22. ožujka, uputio ozbiljne prijetnje 45-godišnjem hrvatskom državljaninu, kao i 19-godišnjoj hrvatskoj državljanki  u Rijeci.  Uz to je utvrđeno da je dan kasnije na području Kantride u Rijeci oštetio dva parkirana osobna vozila u njihovom vlasništvu, marke Renault i Suzuki. Osim toga je 45-godišnjaku otuđio drugo osobno vozilo marke Seat, koje je potom zapalio na području Učke. Ukupna materijalna šteta cijeni se na više desetaka tisuća kuna.

Uz navedeno, istraživanjem je utvrđeno da je od mjeseca studenog 2020. pa do ožujka ove godine, višekratno prijetio 63-godišnjem slovenskom državljaninu na širem području Matulja.

Po završetku istraživanja, 25-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje tri kaznena djela prijetnje, tri oštećenja tuđe stvari i kaznenog djela krađe, te je predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari