PROPAO IM POSAO

Mladić (25) zatečen u vozilu s lijepom količinom “party droga”; “Pao” kod Lokava

Photo: Dusko Marusic/PIXSELL/ Ilustracija

Osumnjičeni su zatečeni u osobnom vozilu, šibenskih registracijskih oznaka, kojeg je policija zaustavila u petak, 6. kolovoza na području mjesta Lokve

Delnička policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Osumnjičeni je zatečen u osobnom vozilu, šibenskih registracijskih oznaka, kojeg je policija zaustavila u petak, 6. kolovoza na području mjesta Lokve.

Kod njega je pronađeno i oduzeto sveukupno 47 grama amfetamina, 11 grama marihuane i 93 tablete droge MDMA (ecstasy), pakiranih u više od 130 plastičnih vrećica.

Također, kod 24-godišnjeg vozača osobnog vozila pronađene su manje količine svih navedenih droga te su obojica privedeni na kriminalističko istraživanje.

Utvrđeno je kako je 25-godišnjak drogu posjedovao u namjeri daljnje prodaje radi čega je kazneno prijavljen i predan pritvorskom nadzorniku, dok je protiv 24-godišnjaka zbog neovlaštenog posjedovanja droga podnijet optužni prijedlog temeljem Zakona o suzbijanju zlouporaba droga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari