Mladić krao po riječkim uredima i kafićima. Napokon je zaustavljen!

Ilustracija (Riportal)

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta

Osumnjičenika su policijski službenici zatekli u počinjenju teške krađe provaljivanjem 24. srpnja u ranim jutarnjim satima u uredskim prostorijama u ulici Marije K. Kozulić U Rijeci. Tom je prilikom i pokušao pobjeći , no policijski službenici su ga vrlo brzo zaustavili i priveli u I. policijsku postaju Rijeka.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je isto kazneno djelo počinio i 12/13. srpnja godine u Rijeci u ulici Petra Kobeka, gdje je iz prostorija riječkog komunalnog poduzeća otuđio alat i računalo.

Pored toga, utvrđeno je da je u dva navrata u mjesecu svibnju i lipnju ove godine provalio u ugostiteljski objekt u Tizianovoj ulici u Rijeci gdje je i oštetio dio objekta. Ukupna materijalna šteta cijeni se na najmanje 1.500 kuna.

Po završetku istraživanja, zbog sumnje u počinjenje tri kaznena djela teške krađe te kaznenog djela oštećenje tuđe stvari, 27-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu te predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari