KAZNENO PRIJAVLJEN

Mladić provalio u devet automobila parkiranih na području Rijeke; Dva vozila je čak i koristio!

Idi na originalni članak
Ilustracija: Riporta - M.L.

Svih 15 kaznenih djela počinjena su na štetu hrvatskih državljana, a ukupna materijalna šteta cijeni se na više tisuća kuna

Oglas

Policijski službenici I policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela teške krađe i krađe.

Kako su izvijestili iz PU Primorsko-goranske, riječ je o počinitelju, inače mlađem adolescentu, koji se sumnjiči da je tijekom kolovoza i rujna ove godine na području Rijeke počinio devet kaznenih djela teške krađe provalama u osobna vozila, zatim četiri krađe, kao i dva kaznena djela neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari.

VIDEO DANA:

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je provalama uglavnom otuđio torbe s novčanicima i druge predmete, dok je krađe počinio iz otvorenih vozila. Uz to je u dva navrata se nedozvoljeno koristio s dva osobna vozila. Sva kaznena djela počinjena su na štetu hrvatskih državljana, a ukupna materijalna šteta cijeni se na više tisuća kuna.

Zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, spomenuti osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu. Kriminalističko istraživanje se nastavlja

Exit mobile version