DETALJI BRUTALNOG NAPADA

Mladog vojnika prebio je najbolji prijatelj?! Čak je i s policijom ‘surađivao’ tijekom očevida

Idi na originalni članak
Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL

Da ga je upravo on istukao, policija je shvatila kada su pregledane kamere s obližnje zgrade

Oglas

Vojnik pronađen u besvjesnom stanju u Požegi tijekom noći s petka na subotu preminuo je jutros oko 9:20 u Općoj bolnici u Požegi što je za Danas.hr potvrdio ravnatelj požeške bolnice dr. sc. Ivan Vukoja.

Podsjetimo, 21-godišnji pripadnik Hrvatske vojske teško je ozlijeđen i pronađen na parkingu kod požeškog Trga Svetog Trojstva. Prevezen je u Opću bolnicu. Iz Policijske uprave požeško-slavonske u subotu su izvijestili da je u vezi ovog slučaja uhićen 20-godišnjak.

Mladog je vojnika u posljednjem kobnom izlasku pretukao prijatelj s kojim je, kako su ispričali mještani, odrastao i igrao nogomet, javlja Požeški.eu. Njihovi sumještani su šokirani cijelim slučajem koji su zabilježile kamere s obližnje zgrade.

“Zajedno su odrastali od malih nogu, samo godinu dana su razlike. Družili su se, dijelili dobro i zlo. Nerazdvojni su bili”, pričaju mještani u nevjerici.

Surađivao s policijom?

Navodno su te noći bili i u zajedničkom izlasku, a što je nagnalo momka da brutalno pretuče svog prijatelja nije poznato. M.K. je prema pisanju spomenutog portala glumio da se na mjestu incidenta zatekao slučajno te je navodno “surađivao” s policijom tijekom očevida.

Da ga je upravo on istukao, policija je shvatila kada su pregledane kamere s obližnje zgrade.

Prijatelji pretučenog mladića iz osnovne i srednje škole, sumještani i suigrači iz nogometnog kluba su u šoku te govore da je mladi vojnik bio jako dobar dečko, prenosi RTL Danas.hr.

Exit mobile version