DETALJI BRUTALNOG NAPADA

Mladog vojnika prebio je najbolji prijatelj?! Čak je i s policijom ‘surađivao’ tijekom očevida

Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL

Da ga je upravo on istukao, policija je shvatila kada su pregledane kamere s obližnje zgrade

Vojnik pronađen u besvjesnom stanju u Požegi tijekom noći s petka na subotu preminuo je jutros oko 9:20 u Općoj bolnici u Požegi što je za Danas.hr potvrdio ravnatelj požeške bolnice dr. sc. Ivan Vukoja.

Podsjetimo, 21-godišnji pripadnik Hrvatske vojske teško je ozlijeđen i pronađen na parkingu kod požeškog Trga Svetog Trojstva. Prevezen je u Opću bolnicu. Iz Policijske uprave požeško-slavonske u subotu su izvijestili da je u vezi ovog slučaja uhićen 20-godišnjak.

Mladog je vojnika u posljednjem kobnom izlasku pretukao prijatelj s kojim je, kako su ispričali mještani, odrastao i igrao nogomet, javlja Požeški.eu. Njihovi sumještani su šokirani cijelim slučajem koji su zabilježile kamere s obližnje zgrade.

“Zajedno su odrastali od malih nogu, samo godinu dana su razlike. Družili su se, dijelili dobro i zlo. Nerazdvojni su bili”, pričaju mještani u nevjerici.

Surađivao s policijom?

Navodno su te noći bili i u zajedničkom izlasku, a što je nagnalo momka da brutalno pretuče svog prijatelja nije poznato. M.K. je prema pisanju spomenutog portala glumio da se na mjestu incidenta zatekao slučajno te je navodno “surađivao” s policijom tijekom očevida.

Da ga je upravo on istukao, policija je shvatila kada su pregledane kamere s obližnje zgrade.

Prijatelji pretučenog mladića iz osnovne i srednje škole, sumještani i suigrači iz nogometnog kluba su u šoku te govore da je mladi vojnik bio jako dobar dečko, prenosi RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari