OBOREN NA KOLNIK

MLAKA: Motorist stradao u sudaru s osobnim vozilom u Zvonimirovoj ulici

Ilustracija: Riportal

Nesreća se dogodila oko 15.35 sati

U prometnoj nesreći koja se oko 15.35 sati dogodila na području Mlake, u Zvonimirovoj ulici, pod još nerazjašnjenim okolnostima stradao je vozač skutera.

Prema tvrdnjama svjedoka s terena, kod benzinske postaje INE na Mlaci, na voznim trakama u smjeru centra Rijeke – odnosno u smjeru istoka – sudarili su se skuter marke Nexus crvene boje i osobno vozilo marke VW Touran.

Nakon sudara, mlađi muškarac koji je vozio skuter našao se na kolniku. Prema službenoj informaciji policijskih službenika, do dolaska ekipe hitne medicinske pomoći bio je pri svijesti.

Na mjesto nesreće brzo su stigli pripadnici hitnih službi. Unesrećeni muškarac medicinski je zbrinut na mjestu događaja, a daljnja medicinska pomoć bit će mu pružena na hitnom traktu riječkog KBC-a.

Neko vrijeme na toj cesti vladala je veća prometna gužva pa su se vozači upućivali da prema centru grada krenu zaobilazno, Ulicom Rikarda Benčića (kod zgrade Novog lista) prema Turniću i dalje prema centru.

Na mjestu nesreće policijski službenici obavljaju očevid nakon čega će se znati više o točnim uzrocima nesreće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari