MONSTRUM IZ RIJEKE IZA REŠETAKA: Sedam godina seksualno zlostavljao kćer

Foto: Ilustracija

Riječko Županijsko državno odvjetništvo otvorilo je istragu protiv Riječanina, te ga se osumnjičilo za sedam kaznenih djela koje je počinio u razdoblju od 2010. godine do sredine travnja ove godine

Za niz teških kaznenih djela, prije svega fizičko i seksualno incestuozno zlostavljanje, maltretiranje što je trajalo niz godina, osumnjičen je 55-godišnji Riječanin koji je jučer poslijepodne smješten u riječki istražni zatvor, piše Novi list. Žrtva je bila njegova 32-godišnja kći.

Riječko Županijsko državno odvjetništvo otvorilo je istragu protiv Riječanina, te ga osumnjičilo za sedam kaznenih djela: dva kaznena djela rodoskrvnuća, dva teška kaznena djela protiv spolne slobode, dva delikta bludnih radnji i nasilje u obitelji.

Dosadašnja istraga pokazala je da je nesretna 32-godišnjakinja bila žrtva kaznenih djela u razdoblju od 2010. godine do sredine travnja ove godine.

Sudac istrage Županijskog suda u Rijeci prihvatio je prijedlog tužiteljstva i osumnjičenom odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ometanja kaznenog postupka utjecajem na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Kako piše Novi list određena je i visina jamstva od pola milijuna kuna čijim plaćanjem može biti pušten da se u daljnjem postupku brani sa slobode, ali, ako se to eventualno dogodi, aktivirat će se mjere opreza, zabrana kontakata i približavanja žrtvi.

Pritvorenom Riječaninu prijeti kazna od tri do 15 godina zatvora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari