BEZ IMALO DUŠE

Monstrum na Turniću i Podmurvicama po ulicama baca otrov; Jedan pas već uginuo od posljedica trovanja!

Kako javljaju članovi popularne Facebook grupe “Volim grad koji teče”, u Vukovarskoj ulici i u Ulici Frane Čandeka za sada nepoznate osobe po cesti bacaju otrov za štakore namijenjen ubijanju kućnih ljubimaca

Otrov bacaju čak i u privatna dvorišta! Jedan pas, nažalost, već je uginuo od posljedica trovanja ovakvim namjerno odbačenim tvarima.

Članica Facebook grupe “Volim grad koji teče” objavila je upozorenje sugrađanima koje prenosimo u cijelosti:

”…Netko baca otrov za štakore po Čandekovoj i Vukovarskoj ulici. I to ne samo po cesti, već i u dvorišta! Ja od danas više nemam psa zbog nekog čovjeka bez duše. I neću pisati srcedrapateljne postove jer ne želim da taj nečovjek onanira na pomisao da je jedan pas manje na svijetu zbog njega. Samo ću duboko, iz dubine cijelog svog srca i duše, vjerovati da će karma napraviti svoj krug. Mada mislim da mu već karma vraća jer ne vjerujem da bi itko mogao na ovom svijetu voljeti takvog nečovjeka. Toliko od mene.”

Nadamo se da će upozorenje doprijeti do što većeg broja vlasnika kućnih ljubimaca!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari