Monstrum pedofil oteo djevojčicu: Pronađene dječje gaćice i majica

Za njima traga više od 600 policajaca, lovaca i dobrovoljaca. Koriste se psi, dronovi, termovizijske kamere i helikopteri

Opsežna policijska potraga za višestrukim silovateljem Ninoslavom Jovanovićem, poznatijim kao Malčanski berberin, koji je 20. prosinca oteo Moniku Karimanović (12) u naselju Brzi Brod kod Niša, traje već osam dana.

Policija je našla više tragova koji ukazuju da monstrum stalno mijenja lokacije, svuda sa sobom vodi djevojčicu i skriva je po šumama ili napuštenim kućama po selima oko Knjaževca.

Za njima i danas traga više od 600 policajaca, lovaca i dobrovoljaca. Za potragu se koriste psi tragači, dronovi, termovizijske kamere, a to područje po cijeli dan nadlijeću helikopteri, piše Blic.

Kako Blic doznaje od izvora bliskih istrazi, u blizini jedne od kuća u kojoj je utvrđeno da je proteklih dana boravio Malčanski berberin, pronađeni su novi tragovi.

Naime, pronađene su ženske crne gaćice i dječja majica za koje se sumnja da je monstrum kupio za djevojčicu i da su mu ispale tijekom bijega. Nedaleko od toga pronađena je i salama.

Policija nema sumnje da ove stvari pripadaju upravo monstrumu koji je oteo djevojčicu jer u selu u kojem su pronađene ove stvari gotovo da ne živi nitko i nalaze se samo stariji ljudi koji kažu da ništa od toga ne pripada njima i da prije nekoliko dana to nije bilo tu.
Vijesti.hr
Foto: mup.rs

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari