MORH OTKRIO DETALJE: Vojni djelatnik nožem ubio ženu i kćer pa skočio sa zgrade

Pedestogodišnji muškarac skočio je u 7,30 sati sa zgrade u Španskom i umro od ozljeda na putu do bolnice, a u stanu su nađeni mrtvi njegova supruga i dijete. Ozlijeđena je i 85-godišnja baka ubijene žene

Muškarac koji je u petak ujutro ubio suprugu i kćer, a potom se bacio sa zgrade u zagrebačkom naselju Špansko djelatna je vojna osoba, a navodno je i od ranije poznat po obiteljskom nasilju.

Iz MORH-a su priopćili da je riječ o pripadniku Oružanih snaga RH, voditelju Odsjeka u Logističkom operativnom središtu Zapovjedništva za potporu, koji je bio u sastavu Oružanih snaga RH od 1996. godine.

“Po nalogu Državnog odvjetništva provode se izvidi, a državni odvjetnik ujedno je ovlašten za davanje izjava o ovom slučaju”, dodaje se u priopćenju.

“Upoznat sam sa slučajem, ali ne mogu ništa konkretno reći jer je istraga u tijeku”, izjavio je ranije načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga, general Drago Lovrić.

Pedestogodišnji muškarac, inicijala Ž. K. skočio je u 7,30 sati sa zgrade u Španskom i umro od ozljeda na putu do bolnice, a u njegovu stanu nađeni su mrtvi 31-godišnja žena i četverogodišnje dijete, izvijestila je na mjestu događaja zagrebačka policija.
U stanu je ozlijeđena i 85-godišnja baka ubijene žene, kojoj je pomoć pružena u bolnici Sveti Duh, no o kakvim je ozljedama riječ još nije poznato.

Tehnički ministar obrane Ante Kotromanović izjavio je u petak u Splitu kako nema dovoljno informacija o tragediji u kojoj je djelatna vojna osoba ubila suprugu i kćer te se nakon toga bacila sa zgrade u zagrebačkom naselju Španskom, pri čemu je dodao kako je u zadnjih nekoliko godina pojačana liječnička briga za pripadnike Oružanih snaga.

Ž. K. je i od ranije poznat po obiteljskom nasilju, a navodno je nakon krvavog pohoda pokušao zapaliti stan. Suprugu i kćer navodno je ubio nožem i potom skočio sa zgrade.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari