MRLJA NA SLIKU TURIZMA

Mulac strankinji zaprijetio nožem i pokrao ju, policija ga brzo pronašla!

Pixsell

Zahvaljujući brzom i profesionalnom postupanju policije počinitelj je pronađen iste večeri, nedugo nakon počinjenja kaznenog djela

Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica proveli su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela razbojništva.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je kazneno djelo počinio u ranijim večernjim satima 19. kolovoza na štetu strane državljanke u jednom od mjesta na području Vinodolske općine.

Uz prijetnju hladnim oružjem prema oštećenoj otuđio je manji novčani iznos i glazbenu „miksetu“. Ukupna materijalna šteta cijeni se na oko 2.500 kuna.

Zahvaljujući brzom i profesionalnom postupanju policije počinitelj je iste večeri, nedugo nakon počinjenja kaznenog djela pronađen i priveden na kriminalističko istraživanje.

Po završetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 18-godišnjak je kazneno prijavljen i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari