ZAVRŠIO U PRITVORU

Muskarac (30) spolovilom napao partnera bivše

Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Iz policijske uprave splitsko-dalmatinske izvijestili su kako je 30-godišnjak u subotu oko 17 sati došao na adresu stanovanja 39-godišnjaka, novog partnera svoje bivše partnerice, te ga verbalno i fizički napao.

30-godišnjak je vrijeđao i omalovažavao 39-godišnjaka, a u jednom trenutku je skinuo hlače i izvadio spolovilo. Vrijeđao je i svoju bivšu partnericu, a zatim je i fizički napao 39-godišnjaka. 

39-godišnjak završio u pritvoru

39-godišnjak je odgovorio tako što je metalnom šipkom udario 30-godišnjaka koji je pritom zadobio tešku tjelesnu ozljedu ruke. 

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 30-godišnjak svojim ponašanjem ostvario obilježja prekršaja opisanih u čl. 13. i čl. 14 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te prekršaja opisanog u čl. 10 Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Protiv njega je podnesen optužni prijedlog nadležnom općinskom prekršajnom sudu.

39-godišnjak je zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nanošenja teške tjelesne ozljede priveden pritvorskom nadzorniku. Iz policije nisu naveli u kojem gradu se ovaj slučaj zbio, piše Index.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari