NA JADRANSKOM TRGU

Muškarac (36) u centru Rijeke puštao glasnu glazbu, svađao se sa susjedima i vrijeđao policajce

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Uz puštanje glasne glazbe u središtu Rijeke, 36-godišnjak je i ometao policijske službenike u postupanju te ih vrijeđao i omalovažavao

Jučer, 21. siječnja u središtu Rijeke, 36-godišnji hrvatski državljanin pod utjecajem alkohola je remetio javni red i mir te po dolasku policijskih službenika ih vrijeđao i omalovažavao pogrdnim nazivima.

Naime, osumnjičenik je poslije pola noći u stanu na Jadranskom trgu puštao glasnu glazbu kojom je uznemirio ostale stanare u zgradi. Kada ga je jedna stanarka iz zgrade upozorila vrijeđao ju je te u jednom trenutku i pokušao baciti staklenu bocu prema njoj.

Dolaskom policijskih službenika utvrđeno je da se 36-godišnjak nalazi u iznajmljenoj turističkoj stambenoj jedinici u kojoj je puštao preglasnu glazbu, a alkotestiranjem mu je očitana veća koncentracija alkohola u organizmu. Prilikom postupanja je ometao policijske službenike i uz to ih vrijeđao i omalovažavao.

Zbog počinjenih prekršaja iz domene članka 13. i 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, nakon završenog postupanja protiv 36-godišnjaka je podnesen optužni prijedlog nadležnom općinskom sudu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari