U SPLITU

47-godišnjak ugledao bivšu s muškarcem pa u narednih nekoliko minuta počinio čak 7 kaznenih djela!

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Sudac istrage Županijskog suda u Splitu poslao je u zatvor 47-godišnjaka koji je prošli tjedan u svega nekoliko minuta počinio čak sedam kaznenih djela, piše Dalmatinski portal. Splićanin je kaznena djela počinio nakon što je u gradu ugledao suprugu od koje se razvodi u društvu muškarca, piše Index.

Prišao je bivšoj i muškarcu te im zaprijetio likvidacijom. “Što radite, ubit ću vas oboje”, zaprijetio je pa ih fizički napao. Muškarca je udario par puta šakom u glavu, a ženu je pljusnuo, piše Dalmatinski portal.

Prijavljen za sedam kaznenih djela

Dok je odlazio nogom je udario po ženinom Mercedesu, a na Audiju u vlasništvu muškarca je razbio plastiku retrovizora. Policija ga je ubrzo pronašla i prijavila za nasilje u obitelji, prijetnju, tjelesnu ozljedu i oštećenje tuđe stvari na štetu bivše te za nasilničko ponašanje, prijetnju i oštećenje tuđe stvari na štetu muškarca.

I žena i muškarac su zatražili liječničku pomoć. Njemu nisu evidentirane ozljede, dok je ženi utvrđeno crvenilo na licu, piše Index.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari