POTPISALI NEISTINIT SADRŽAJ

Muškarac (58) i žena (63) sudjelovali u prometnoj nesreći i policiji dali lažni iskaz

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Dvoje osumnjičenika su policiji iznijeli lažne činjenice i potpisali neistinit sadržaj službenog dokumenta, izvijestila je policija.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem koje su proveli policijski službenici Policijske postaje Vrbovsko kazneno je prijavljeno dvoje hrvatskih državljana zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ovjeravanje neistinitog sadržaja.

Naime, spomenuti osumnjičenici, 63-godišnjakinja i 58-godišnjak, su sudjelovali u prometnoj nesreći s materijalnom štetom u subotu, 31. kolovoza, u mjestu Veliki Jadrč i pri tome doveli u zabludu policijske službenike koji su proveli očevid. Uvjerili su ih da je vozilom upravljala 63-godišnjakinja iako je nesreću uzrokovao 58-godišnjak upravljajući osobnim vozilom te pri tome i potpisali neistinit sadržaj službenog dokumenta.

Pod sumnjom u počinjenje navedenog kaznenog djela oboje osumnjičenika je kazneno prijavljeno mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari