U VARAŽDINU

Muškarac (65) pokušao ugristi policajca za vrat, a njegov otac (91) ih napao sjekirom

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Oglušio se na naredbe da baci sjekiru i zaustavi se zbog čega mu ju je jedan policajac istrgnuo iz ruku nakon čega se smirio. Obojica su privedena u Policijsku postaju Varaždin na kriminalističko istraživanje, piše Net.hr.

Varaždinska policija jučer je imala pune ruke posla nakon što je intervenirala po dojavi građanina da 65-godišnjak krši mjeru opreza uspostavljanja kontakta te mu šalje poruke.

Policajci su na terenu zatekli 65-godišnjaka u dvorištu obiteljske kuće ta ga pozvali da im priđe na što se on oglušio i počeo udaljavati prema kući. Policajci su mu naredili da stane, ali ih nije poslušao pa su morali upotrijebiti sredstvo prisile. Iz policije kažu da je muškarac pružao aktivan otpor te je policajcu pokušao uzeti lisice, palicu i službeni pištolj.

Umješao se 91-godišnji otac i prijetio sjekirom

U sve se umiješao i njegov 91-godišnji otac koji je policajce počeo vući kako bi ih maknuo od sina. Dok su 65-godišnjaka privodili u auto, pokušao je policajca ugristi za vrat i prijetio im je smrću. Za to je vrijeme, njegov 91-godišnji otac je krenuo prema policiji sa sjekirom.

Oglušio se na naredbe da baci sjekiru i zaustavi se, zbog čega mu ju je jedan policajac istrgnuo iz ruku nakon čega se smirio. Obojica su privedena u Policijsku postaju Varaždin na kriminalističko istraživanje.

Obojici kaznene prijave, 65-godišnjak ostaje u zatvoru

Protiv 91-godišnjaka će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo Napad na službenu osobu, dok se 65-godišnjak predaje pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Prisila prema službenoj osobi i Prijetnja, piše Net.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari