UŽAS

Muškarac iz Rijeke pucao i prijetio tipu jer ne odobrava vezu svoje kćeri

Foto: Pixsell

Ispaljeni metak je pogodio oštećenika u predjelu lijevog skočnog zgloba i nanio mu prostrijelnu ranu

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci je, nakon provedenog istraživanja, podiglo optužnicu protiv državljanina Bosne i Hercegovine (1965.) zbog počinjenja kaznenog djela protiv života i tijela teškom tjelesnom ozljedom iz članka 118. stavak 1. Kaznenog zakona i kaznenog djela protiv osobne slobode prijetnjom iz članka 139. stavak 2. KZ-a. (14. 7. 2021.).

Optužnicom se okrivljeniku stavlja na teret da je 16. lipnja 2021. oko 21,05 sati u okolici Rijeke, motiviran saznanjem o vezi oštećenikovog sina s njegovom kćeri, a koju vezu on ne odobrava, s ciljem da kod njegovog sina (2005.) izazove osjećaj straha, nepozvan ušao u njihovu kuću tražeći od oštećenika da s njim uđe u osobno vozilo, što je ovaj odbio učiniti.

VIDEO DANA:

Nakon toga je, pod izlikom da ide po mobilni telefon, iz svog osobnog vozila uzeo pištolj te višekratno izgovarajući prijetnje prema oštećeniku i njegovom sinu ispalio jedan hitac iznad njihovih glava, da bi potom, u namjeri da oštećeniku nanese tešku tjelesnu ozljedu, nišaneći iz blizine pucao iz pištolja u pravcu oštećenikove lijeve noge. Ispaljeni metak ga je pogodio u predjelu lijevog skočnog zgloba i nanio mu prostrijelnu ranu, prenose Vijesti.hr.

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci predložilo je u optužnici da se protiv okrivljenika produlji istražni zatvor zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela (članak 123. stavak 1. točka 1. i 3. Zakona o kaznenom postupku).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari