POLICIJA GA TRAŽI

Muškarac ju nokautirao šakom u glavu jer je sporo vozila!

Od liječnika je dobila potvrdu o ozljedama, razbijen nos, razbijena usna, hematom ispod oka

Martina Stojanović iz Županje je u utorak doživjela nešto nevjerojatno. Naime, na cesti nedaleko od vinkovačkog Kauflanda bila je žrtvom napada 45-50 muškarca iz Vinkovaca. Muškarac, koji je vozio crni Audi, ju je nokautirao šakom u lice jer je bio iznerviran njezinom sporom vožnjom, piše 24sata.

Martina je policajka i majka hrabrog “lavića” koji je javnosti poznat po tome što je zbog urođenih deformacija nogu išao na operaciju u Ameriku.

“Bila sam na cesti možda 150 metara kad se on pojavio iza mene i nije me dugo pratio, ali ga je očigledno baš nerviralo što vozim 30, a dozvoljeno je 50. Doista jesam vozila sporo, no taj utorak nije bio moj dan. Bila sam kod liječnika i doznala ružne vijesti koje su me uznemirile.

Sjela sam za volan i krenula, a već nakon minutu ili dvije on je počeo nervozno trubiti i obilaziti me. No nije na tome stao. Čim me je obišao, stao je poprijeko ceste da me zaustavi, izašao iz auta i psujući hodao prema meni. Vidjela sam da je čovjek bijesan i očekivala sam verbalni duel.

Bio je nabildana gromada od 180 cm visine. Spustila sam prozor, što je bila greška, jer je on odmah zamahnuo šakom i udario me u lice. Sjedila sam u autu, vezana pojasom, na trenutak mislim da sam izgubila svijest jer ne znam što se dalje događalo. Samo sam osjetila da mi kroz nos curi krv, da mi bride usna i oko. Bila sam izvan sebe”, kaže Martina, kojoj su ljudi s ulice priskočili u pomoć.

Napadač je uz psovke i uvrede se brzo vratio u svoj automobil i pobjegao, pritom umalo izazvavši sudar s automobilom koji mu je dolazio u susret.

Martina je pozvala policiju pa su im svjedoci dali opis muškarca i njegova vozila. Martina je događaj objavila na svom profilu na Facebooku.

“Mali je svijet, ne možeš se zavući u mišju rupu macho!”, napisala je.

Od liječnika je dobila potvrdu o ozljedama, razbijen nos, razbijena usna, hematom ispod oka, sve ukupno lakše tjelesne ozljede, no dovoljne za prijavu za nasilje.

“Ne boli to toliko koliko mi je povrijeđeno dostojanstvo. Tko se usudi dići ruku na osobu koja sjedi u autu, vezana pojasom, nemoćna da se brani!? Čak nije u pitanju ni to što sam žena. Objavila sam to jer ga želim naći; želim da bude kažnjen za to što je učinio. Ako kazna bude smiješna, neka se naš sustav srami”, dodala je Martina, koja je sigurna da će pregledom nadzornih kamera njeni kolege uskoro pronaći nasilnika i uhititi ga, prenose RTL Vijesti.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views