PROVJERAVA SE ODAKLE MU

Video | Muškarac koji je aktivirao bombu u domu za starije čekao je vrijeme ručka i da se svi okupe

RTL Danas doznaje da je policija pretresla kuću u mjestu Lukarišće kraj Dugog Sela u kojoj je živio muškarac koji je u Dugom selu aktivirao eksplozivnu napravu u kući za starije te ubio sebe i još jednu štićenicu, dok je još jedan muškarac teško ranjen.

RTL-ova reporterka Katarina Brečić uživo na terenu prati razvoj istrage koja za sad još nije otkrila otkud muškarcu bomba.

‘Provjerava se nekoliko scenarija – moguće da je to bomba zaostala iz Domovinskog rata, ali i da je do nje došao nedavno jer se kretao po mjestu. Moguće je i da je bio u kontaktu s članovima obiteljima, ali neslužbeno doznajemo da nisu bili godinama u kontaktu jer je navodno imao ‘tešku narav”, izvijestila je Katarina Brečić.

Inače, neslužbena je procjena da je u Hrvatskoj oko 180.000 komada ilegalnog oružja zaostalog iz Domovinskog rata, a da je u sklopu policijske akcije ‘Manje oružja, manje tragedija’ do danas vraćeno 360.000 komada oružja, čak 6 tona eksploziva i isto toliko streljiva.

Tragedija u Dugom Selu dogodila se u vrijeme ručka, on je čekao da se svi okupe, donosi RTL Danas.hr.

Više o svemu pogledajte u videu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari