NOVI DETALJI UŽASA

Muškarac koji je gol šetao Belvederom je ubojica s Pavlinskog trga? Navodno je riječ o uličnom sviraču i “zvijezdi” popularnog tv-showa

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Tijekom cijelog nedjeljnog poslijepodneva u Rijeci ali i cijeloj zemlji nagađa se o identitetu muškarca koji je danas u centru Rijeke pretukao stariju ženu do smrti

Čini se da bi to mogao biti mnogima poznat ulični svirač i pjevač koji je posljednjih dana viđen u Rijeci kako na Korzu služeći se mikrofonom i pojačalom pjeva crkvene pjesme, a svirao je navodno po ulicama za novac i u Zagrebu i u Osijeku.

Poznat je i po svom nastupu u popularnom televizijskom talent-showu nakon kojeg se svađao sa žirijem koji mu nije dao ‘zeleno svjetlo’ za prolazak u idući krug natjecanja.

Na neki način identitet ubojice potvrdila je i svjedokinja koja se u trenucima užasa našla u kafiću Pin na Pavlinskom trgu, a potvrdila je da je taj čovjek već dolazio u kafić i da je riječ o uličnom sviraču.

No iz više izvora čuli smo da se identitet ubojice povezuje odnosno poklapa s golim muškarcem koji je šetao Belvederom i Kozalom, o čemu smo također izvijestili na stranicama Riportala.

Iz više izvora čuli smo kako bi to mogao biti isti muškarac. Njegova ‘gola šetnja’ navodno se dogodila prije ubojstva koje je počinio u kafiću na Pavlinskom trgu i zabilježena je fotografijom u jednoj ‘riječkoj’ Facebook grupi. Za sada nije poznato je li do policije stigla informacija o golom čovjeku koji šeće gradom.

Potvrda svih ovih informacija odnosno kompletna kronologija zbivanja koja su užasnula Rijeku i Hrvatsku očekuje se od policije kada istražitelji ocijene da im otkrivanje informacija medijima i javnosti neće nauditi kriminalističkoj istrazi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari