Muškarac koji se raznio bombom bio ogorčen na pravosudni sustav: prije osam godina snašla ga je stravična situacija

Idi na originalni članak
Foto: Ilustracija (Miranda Cikotić/Pixsell)

Muškarac koji je počinio samoubojstvo bio je ogorčen i ljut na hrvatsko pravosuđe jer mu je tada maloljetna kći 2009. godine spolno zlostavljana

Oglas

Sinoć, nešto prije 20 sati na plaži na predjelu Kaštelet u Split muškarac se raznio se bombom. Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija, muškarac koji je počinio samoubojstvo bio je ogorčen i ljut na hrvatsko pravosuđe jer mu je tada maloljetna kći 2009. godine spolno zlostavljana i T. K. je policiji prijavio silovanje, za koje je teretio jednoga svoga bliskog obiteljskog prijatelja.

Prijavu je podnio na ŽDO i kada je doznao da kaznene prijave za silovanje neće biti, jer navodno nije dokazana upotreba sile nad djevojčicom T. K. je “poludio” i otišao s mačetom na prijateljeva kućna vrata kojeg je sumnjičio za to (ne)djelo.

Zbog cijele mučne situacije oko ovog slučaja, T. K.-u se raspala obitelj i očigledno čovjek se nije mogao nositi s tom činjenicom pa je bio izrazito ljut i bijesan na pravosudni sustav, smatrajući da nije učinio ništa kako bi procesuirao i pravedno kaznio osobu za koju je on smatrao da je učinila zlo njegovom djetetu, piše Slobodna Dalmacija.

Vijesti.hr

 

Exit mobile version