POLICIJA MU SVE ODUZELA

Muškarac na riječkom području čuvao automatske puške i 2.300 komada streljiva

FOTO: PU primorsko - goranska

Policija je od osumnjičenoga oduzela oružje i streljivo

Hrvatski državljanin, starosti 41 godine po završetku kriminalističkog istraživanja koje su proveli policijski službenici Službe organiziranog kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske, kazneno je prijavljen zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

U sklopu provedenog kriminalističkog istraživanja, temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci, obavljena je pretraga doma i drugih prostorija osumnjičenika.

Pretragom, obavljenom na širem rijekom području, pronađene su i oduzete: dvije automatske i jedna poluautomatska puška, više od 2.300 komada vojnog streljiva, 10 spremnika za automatsku pušku te drugi predmeti.

Utvrđena je osnovana sumnja da je navedene predmete neovlašteno nabavio i posjedovao, čime je i počinio kazneno djelo za koje je prijavljen.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari