BRUTALNI INCIDENT

Muškarci napali poštaricu. Jedan ju udario u zube, dok su se druga dvojica smijala

Ilustracija: Riportal

Susjedima nije jasno zašto su se napadači namjerili na poštaricu za koje imaju samo riječi hvale

U četvrtak ujutro trojica muškaraca fizički su nasrnuli na poštaricu na stubištu zgrade u Zapruđu.

Dok je jedan udarao, dvojica su se smijala

Hrvatska pošta je za 24sata potvrdila da je njihova zaposlenica zadobila lakše fizičke ozljede te je puštena na kućnu njegu.

Napad se dogodio u Trumbićevoj ulici u zagrebačkom kvartu Zapruđe, a muškarci su je napali dok je ostavljala poštu u zgradu. Jedan od muškaraca ju je udario u zube, dok su druga dvojica stajala sa strane i smijala se, naveli su susjedi u jednoj privatnoj Facebook grupi.

Povod navodno nije bila pljačka jer poštarici nisu ništa uzeli.

“To se dogodilo oko 8 i 10 ujutro. Uspjela je pobjeći od njih trojice, počela je vikati i zvoniti po vratima. Penjala se uz stepenice, a mi smo s njom sačekali dok nije došla Hitna i policija”, kazala je jedna susjeda za 24sata.

“Jučer je puštena iz bolnice. Od udaraca su joj se pomaknuti zubi, boli je. Na tabletama je i jede na slamku”, ispričala je druga susjeda.

Iako susjedi navode da je poštarica sa sobom nosila suzavac, u trenutku se nije uspjela snaći. Tvrde da ne znaju što je mogli izazvati ovakav incident jer za poštaricu imaju samo riječi hvale.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari