OPLJAČKAO SKORO 300 TISUĆA KUNA

Na A1 uhićen razbojnik (29) iz Novog Vinodolskog, opljačkao automat klub i novčarsku ustanovu

Photo: Marin Tironi/PIXSELL

Uhićen je počinitelj pet kaznenih djela

Osumnjičenik je pronađen prekjučer, 16. ožujka u večernjim satima temeljem potrage na autocesti A1 između Zagreba i Karlovca i priveden na kriminalističko istraživanje

Crikvenička policija provela je kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela razbojništva, krađe i dva kaznena djela narušavanja nepovredivosti doma i poslovnog prostora.

Osumnjičenik je pronađen prekjučer, 16. ožujka u večernjim satima temeljem potrage na autocesti A1 između Zagreba i Karlovca i priveden na kriminalističko istraživanje.

Sumnjiči se da je tijekom siječnja ove godine u dva navrata prijeteći oružjem zaposlenicama automat kluba i novčarske ustanove na području Novog Vinodolskog iz blagajne otuđio novac.

Nadalje, spomenuti se sumnjiči da je u siječnju ove godine u jednoj trgovini na području Novog Vinodolskog, iskoristivši nepažnju djelatnice iz prostora u sklopu blagajne otuđio dvije šteke cigareta , a potom iz jedne od prostorija trgovine i blagajnički polog.

Također, sumnjiči se i da je neovlašteno ušao u dva apartmana u vlasništvu dvije hrvatske državljanke, također u Novom Vinodolskom i gdje je bespravno boravio tijekom kolovoza prošle godine te od siječnja do veljače ove godine.

Sveukupna materijalna šteta cijeni se na oko 286 000 kuna.

Kriminalističko istraživanjem je utvrđeno da je sav otuđeni novac potrošio u više automat klubova na igre na sreću.

Zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, protiv osumnjičenika podnijeta je kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari