NA CESTAMA PRIMORSKO-GORANSKE ŽUPANIJE: U jednome danu 150 prometnih prekršaja, čak 42 zbog prebrze vožnje

Foto: Ilustracija

Jučer je na području Policijske uprave primorsko-goranske zabilježeno 150 prometnih prekršaja, čak 42 zbog prebrze vožnje.

Na Hahliću je posada policijskog presretača zaustavila 21-godišnjaka koji je upravljao motociklom Yiying bez registracijskih pločica. Utvrđeno je i kako motociklom upravlja bez dozvole za upravljanje ovom kategorijom vozila, bez zaštitne kacige, a motociklu je isteklo važenje prometne dozvole.

U prekršaju je zatečen i 50-godišnjak, koji je sinoć oko ponoći na Podmurvicama upravljao Opel astrom te odbio alko-test.

Oko 20 sati na području Drenove u prometnim prekršajima zatečen je i 21-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, vozač VW golfa. Provjerom je utvrđeno da vozilom kojem je isteklo važenje prometne dozvole, upravlja bez položenog vozačkog ispita. Usto, na VW golf, postavio je nepripadajuće registracijske pločice. Po završetku kriminalističkog istraživanja policijskih službenika I. policijske postaje Rijeka kazneno je prijavljen zbog sumnje da je krivotvorio isprave.

Inače, jučer je na području Policijske uprave primorsko-goranske prometna policija zabilježila 150 prometnih prekršaja, od kojih je najviše, 42 prekršaja vožnje nepropisnom brzinom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari