OTKRIVENA IM POVIJEST

Na Gornjoj Vežici građani uhvatili dvojicu kradljivaca mopeda! A onda se klupko počelo odmotavati…

Foto. Riportal - M.L.

Riješene su tako tri krađe, od kojih dvije iz 2020. godine. Sveukupna materijalna šteta cijeni se na oko 1.300 eura

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana, od kojih su dvojica u dobi od 19 i 20 godina, a jedan je maloljetan.

“U ranim jutarnjim satima 19. veljače policija je zaprimila dojavu građana da su prilikom krađe mopeda ispred kuće na području Gornje Vežice u Rijeci zatekli i zadržali dvojicu počinitelja, dok se treći udaljio u nepoznatom smjeru.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Ubrzo po dojavi na mjesto događaja upućeni su policijski službenici koji su na kriminalističko istraživanje priveli spomenutu dvojicu počinitelja, a nedaleko je pronađen i moped kojeg su pokušali otuđiti i na kojem su zabilježena određena oštećenja (brave, plastičnih dijelova).

“U nastavku kriminalističkog istraživanja, policija je pronašla i trećeg počinitelja te je utvrđeno da je osim sudjelovanja u počinjenju navedene krađe, u svibnju i lipnju 2020. godine samostalno na širem području Grobnišćine otuđio mobitel te bicikl, kojeg su vlasnici naknadno pronašli.”, dodali su iz policije.

Sva trojica počinitelja su po završetku kriminalističkog istraživanja kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu, a sveukupna materijalna šteta cijeni se na oko 1.300 eura.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari