Na gradilištu u Rijeci poginuo je Saša Vujnović, pobjednik posljednje sezone reality showa Farma

Foto: Nova TV/Dnevnik.hr

U Osječkoj ulici 18 u Rijeci danas rano poslijepodne dogodila se teška nesreća na radu.

Sa skele odnosno krova zgrade u obnovi, pod još nerazjašnjenim okolnostima, pao je, prema svjedočenjima prisutnih osoba, građevinski radnik. Na mjestu je poginuo.

Iz policije su potvrdili kako je muška osoba stradala prilikom izvođenja radova, a detalji će biti poznati nakon očevida.

Foto: Riportal.hr

Sašina partnerica Ivana Povž potvrdila je tužne vijesti za 24sata, a rekla je kako su joj vijest o njegovoj smrti javili Sašini roditelji. Iz policije su potvrdili kako je muška osoba stradala prilikom izvođenja radova, a detalji će biti poznati nakon očevida, piše Dnevnik.hr

Saša Vujnović pobijedio je Juricu Belamarića u finalnom dvoboju te osvojio titulu pobjednika šeste sezone reality showa Farma 2018. godine. U showu je osvojio glavnu nagradu, a nakon pobjede je bio pun dojmova te je pomogao svojim ukućanima.

Foto: Nova TV/Dnevnik.hr/Riportal.hr

Nakon showa je još razmišljao o planovima za budućnosti te je rekao da mu je želja kupiti kuću. Kako je govorio, na Farmu se prijavio jer je bio željan novih iskustava te je upoznao brojne ljude s kojima se sprijateljio.

Bio je blizak s tragično preminulom natjecateljicom Editom Ptičar

Sašina pobjeda u reality showu Farma ostala je u sjeni tragične pogibije njegove bliske kolegice Edite Ptičar koja je šokirala na samo farmere, već i cjelokupnu hrvatsku javnost. Vujnović je bio posebno blizak s Editom, a komentirao je kako su se družili po cijele dane te ne može pronaći lijepu riječ kojom bi je opisao.

Mjesto pada danas poslijepodne. Foto: Riportal.hr

“Samo ću je po dobrome pamtiti. Nemam krive riječi koju bi rekao za nju. Kada je zamišljam vidim je u štalici s ovčicama, kako smo znali ona i ja biti”, rekao je krajem 2018. godine.

Nova TV je Sašinoj obitelji i bližnjima izrazila duboku sućut zbog gubitka. Produkciji i svima s kojima je Saša surađivao, ostat će u lijepom sjećanju, piše Dnevnik.hr

Mjesto s kojeg je pao nesretni mladić. Foto: Riportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari