PRIJETNJE I RAZBIJANJE

Na Grobniku ‘radile’ mačeta i palica! Pijani muškarac (39) se okomio na 34-godišnjaka, pogledajte što mu je radio

Foto: Hrvoje Skočić/ Riportal

Policija je 39-godišnjaka kazneno prijavila za dva kaznena djela prijetnje i oštećenja tuđe stvari te je predan pritvorskom nadzorniku

Kaznenom prijavom i privođenjem u pritvorsku jedinicu rezultiralo je kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim hrvatskim državljaninom koje su proveli policijski službenici II. policijske postaje Rijeka.

Riječ je o osumnjičeniku koji je u utorak, 13. lipnja, na području Grobnika kod Rijeke pod utjecajem alkohola uputio ozbiljne prijetnje 34-godišnjem hrvatskom državljaninu koristeći pri tome mačetu, ali i drvenu palicu s kojom je imao namjeru ga ozlijediti. Uz to je utvrđeno da je par dana prije i putem poruka s mobilnog telefona mu uputio prijetnje koje su kod oštećenika izazvale bojazan za život.

Osim navedenog sumnjiči se da je toga dana oštetio i osobno vozilo u vlasništvu 34-godišnjaka, kao i moped u vlasništvu pravne osobe s područja Jelenja. Ukupna materijalna šteta cijeni se na najmanje 3300 eura.

Prilikom privođenja u policijsku postaju ometao je u postupanju policijske službenike te ih pritom i provocirao. Završetkom istraživanja, 39-godišnji osumnjičenik je uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje dva kaznena djela prijetnje te dva oštećenja tuđe stvari predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari